Název projektu: Díky mobilitě profíky – Španělská gastronomie
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice realizuje ve spolupráci s Domem zahraniční
spolupráce Praha v rámci programu Erasmus+ projekt Díky mobilitě profíky – Španělská gastronomie
Registrační číslo projektu: 2020-1-CZ01-KA102-077202
Doba realizace projektu: 1. 10. 2020 – 30. 9. 2023
Program: Erasmus+, klíčová akce 1: Vzdělávací mobilita jednotlivců
Výše grantu: 57 048 EUR
Klíčové aktivity projektu:
1) pracovní stáže žáků školy v partnerských organizacích (gastronomických provozech ve Španělsku)
v délce trvání 14 dní pro celkem 20 žáků a pedagogický doprovod
2) dlouhodobá stáž v partnerských organizacích v délce trvání 93 dní pro dva žáky školy
Cíle projektu:
1) získání pracovních dovedností
2) zlepšení jazykových dovedností
3) získání zkušeností s mezinárodním prostředím, seznámení se španělskou kulturou
4) osvojení základů španělské gastronomie