Erasmus

Název projektu: Díky mobilitě profíky – Španělská gastronomie


Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice realizuje ve spolupráci s Domem zahraniční spolupráce Praha v rámci programu Erasmus+ projekt Díky mobilitě profíky – Španělská gastronomie


Registrační číslo projektu: 2020-1-CZ01-KA102-077202
Doba realizace projektu: 1. 10. 2020 – 30. 9. 2023
Program: Erasmus+, klíčová akce 1: Vzdělávací mobilita jednotlivců
Výše grantu: 57 048 EUR

Klíčové aktivity projektu:
1) pracovní stáže žáků školy v partnerských organizacích (gastronomických provozech ve Španělsku) v délce trvání 14 dní pro celkem 20 žáků a pedagogický doprovod
2) dlouhodobá stáž v partnerských organizacích v délce trvání 93 dní pro dva žáky školy

Cíle projektu:
1)    získání pracovních dovedností
2)    zlepšení jazykových dovedností
3)    získání zkušeností s mezinárodním prostředím, seznámení se španělskou kulturou
4)    osvojení základů španělské gastronomie